• Τηλ. επικοινωνίας +30 23310 70520
  • info@puntodelcaffe.com

Λίγα λόγια για την Punto del caffè

Punto del caffè Η Punto del caffè, συνώνυμη με την ποιότητα και την αυθεντικότητα του ιταλικού καφέ σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντα και εξοπλισμού καφέ με τη σφραγίδα της ιταλικής παράδοσης. Η γκάμα μας περιλαμβάνει απολαυστικά, μοναδικά χαρμάνια από διάφορα μέρη της ιταλικής γης με πιστοποιητικά ποιότητας.

Συμπεριφερόμαστε στον καφέ με τον τρόπο που πρέπει: τον αντιμετωπίζουμε σαν μια δημιουργία στην οποία αξίζει σεβασμός και επαγγελματισμός.

Punto del caffè Η ΤΟ.DA με καταγωγή το Παλέρμο, η Miscela D’Οro και η Verzi από τη Μεσσήνα ,η Espresso italiano και η Ιzzo με προέλευση τη Νάπολη, η Incas, η New york και η Manaresi από τη Φλωρεντία, η Lavazza από το Τορίνο και η Ιnpunto από την Τεργιέστη είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες καφέ και οι προσεκτικά επιλεγμένοι κόκκοι θα σας προσφέρουν όλη την απόλαυση, τη γεύση και την ένταση που θα κατακτήσει τον ουρανίσκο σας.

Είτε επιθυμείτε προϊόντα καφέ ( κόκκους ,κάψουλες ,αλεσμένο κα. ) είτε μηχανή καφέ για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή με την υπογραφή της San Marco , της Didiesse , της Wega κα ,σε εμάς θα βρείτε την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αυθεντικότητα που αναζητείτε.

Μοιράσου την ιστορία μας