• Τηλ. επικοινωνίας +30 23310 70520
  • info@puntodelcaffe.com

Η ιστορία της Miscela d’oro και η αποκλειστικότητα της Punto del caffè

image Η Miscela D’Oro, μία από τις μεγαλύτερες και από τις πιο έμπειρες εταιρίες καφέ που υπάρχουν στον κόσμο, έχει καταγωγή την Messina της Ιταλίας και ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1946. Εκεί, ο Umberto Urbano και η σύζυγός του φτιάξανε ένα μικρό μαγαζάκι καφέ, ψήνοντας κόκκους καφέ, πειραματιζόμενοι και μαθαίνοντας σιγά σιγά τι είναι αυτό που καθιστά έναν καφέ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Στόχος τους, η βαθύτερη κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ψάχνοντας την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ και παρασκευάζοντας πλούσια και γευστικά χαρμάνια. Έτσι, σύντομα, αυτή η μικρή οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε σε μία μεγάλη εταιρία τριών γενεών και αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας του παραδοσιακού Σικελικού εσπρέσο.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Miscela D’Oro ήρθε την δεκαετία του 1970

image όταν ο Francesco Urbano στην προσπάθειά του να προσελκύσει τις ξένες αγορές παρασκεύασε το χαρμάνι των «5 μειγμάτων» προικίζοντας έτσι την εταιρία με ένα καινοτόμο διαφημιστικό προϊόν και ένα ανταγωνιστικό όνομα στην αγορά. Στην δεκαετία του 1980 ακολουθώντας τις ραγδαίες κοινωνικές εξελίξεις αλλά και τον ανταγωνισμό σε επίπεδο αγορών και μάρκετινγκ, η εταιρία προσαρμόστηκε στις νέες αλλαγές. Έτσι έγινε πιο βιομηχανική και απέκτησε πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματικότητα, υψηλή ποιότητα και έντονο άρωμα στο ψήσιμο και την παρασκευή των κόκκων καφέ. Η επιτυχία της εταιρίας συνεχίστηκε την δεκαετία του 1990, με το άνοιγμα της στις ξένες αγορές και την διαρκή προσαρμογή της στις απαιτήσεις των πελατών. Η μακρά παράδοσή της, η αγάπη για καινοτομία και η βαθιά επιθυμία της να προσφέρει έναν εσπρέσο υψηλής ποιότητας καθιστούν την Miscela D’Oro μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες καφέ στην αγορά. Τα προϊόντα της Miscela D’Oro βασίζονται πάντα στις ανάγκες των πελατών.

Εμείς στην Punto del caffè, ως επίσημοι αντιπρόσωποι της Miscela D’Oro, σας φέρνουμε τη μοναδική και αξιόπιστη ποιότητα του εσπρέσο της Μiscela D’Oro για την απόλαυση ενός αληθινού ιταλικού καφέ ενώ σε εμάς μπορείτε να βρείτε και το πακέτο εξαρτημάτων εσπρέσο της Miscela D’Oro.

Μοιράσου την ιστορία μας