• Τηλ. επικοινωνίας +30 23310 70520
  • info@puntodelcaffe.com

about-icon

ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO - ΜΥΛΟΙ ΑΛΕΣΗΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BARISTA - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

about-icon

ΧΑΡΜΑΝΙΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

Αυθεντική, εκλεκτή ποιότητα καφέ, η καθημερινή πολυτέλεια που σας αξίζει!

Έχουμε μεγάλη αγάπη για τον καλό, αυθεντικό καφέ, και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευχαρίστηση του να γευτούν τον γνήσιο Ναπολιτάνικο εσπρέσο. Επίσης, πιστεύουμε ότι η παλαίωση είναι για το κρασί και όχι για τον καφέ, κι έτσι βρισκόμαστε σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, με σκοπό να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα που λαμβάνουμε είναι πάντα φρέσκα, και έτσι διατηρούν το αναζωογονητικό άρωμά τους καθώς και την πλούσια γεύση τους.

από τη διεύθυνση της Punto del cafe..

Το Punto Del Caffe, μένοντας πιστό στην πεποίθηση ότι πρέπει να προσφέρεται μόνο ο καλύτερος εσπρέσο, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα για τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες καφέ: την Miscela D’Oro, την TO.DA, και την Expresso.

από τη διεύθυνση της Punto del cafe..

Παράλληλα θα βρείτε προϊόντα από επιπλέον εταιρίες όπως η Danesi, η Passalacqua και η Borbone. Μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ειδήμων του καφέ. Η Νότια Ιταλία προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία από χαρμάνια γνήσιου Ιταλικού εσπρέσο και, επιπλέον, διαθέτει και τον καλύτερο εξοπλισμό για να τα παρασκευάσει και να τα σερβίρει. Είτε επιθυμείτε ταμπλέτες εσπρέσο E.S.E, κάψουλες καφέ ή κόκκους καφέ για να φτιάξετε έναν απολαυστικό εσπρέσο για εσάς και τους αγαπημένους σας, σας εγγυόμαστε ότι σε μας θα βρείτε την καλύτερη ποικιλία αυθεντικών, Ιταλικών μειγμάτων. Οι μηχανές καφέ που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι όλες κατασκευασμένες στην Ιταλία, και ο αποκλειστικός σκοπός τους είναι να φέρνουν σε σας ή τους πελάτες σας εξαιρετικό, φρέσκο καφέ. Η αποτελεσματικότητα, η υψηλή ποιότητα, οι εξαιρετικές γεύσεις και τα υπέροχα αρώματα, αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

από τη διεύθυνση της Punto del cafe..

about-icon
about-icon
about-icon