• Τηλ. επικοινωνίας +30 23310 70520
  • info@puntodelcaffe.com

Η εταιρία μας

Η Punto del Caffé είναι μια εταιρία εμπορίας αυθεντικών ιταλικών χαρμανιών, μηχανών καφέ και συναφών προϊόντων, που στοχεύει να ικανοποιήσει κάθε λάτρη του καλού, αυθεντικού εσπρέσο. Στην Punto del Caffé γνωρίζουμε καλά τον καφέ και τον αντιμετωπίζουμε ως ένα αντικείμενο που απαιτεί συνέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό και αγάπη.

Eίναι τόσο απλό όσο ακούγεται κι, εμείς το κάνουμε πραγματικότητα!

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε λάτρη και ειδήμονα του καλού καφέ εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες σας. Είτε επιθυμείτε ένα φλιτζάνι αυθεντικού εσπρέσο για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση,η Punto del caffé σας παραδίδει αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, σε προσιτές τιμές και σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο παράδοσης.

Αυθεντική, εκλεκτή ποιότητα καφέ, η καθημερινή πολυτέλεια που σας αξίζει!

Στην Punto del Caffè, μένοντας πιστοί στην πεποίθηση ότι πρέπει να προσφέρεται μόνο αυθεντικός ιταλικός espresso, αντιπροσωπεύουμε σε αποκλειστικότητα μερικές από τις μεγαλύτερες ιταλικές εταιρίες καφέ στην Ελλάδα: New york, Moka J-enne, Espresso Italiano, Miscela d’oro, Τoda, Izzo και Verzì. Εκλεκτής ποιότητας μίγματα καφέ με μοναδικό και πλούσιο άρωμα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

από τη διεύθυνση της Punto del caffe..

Mία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καφέ. Είτε επιθυμείτε ένα φλιτζάνι αληθινού καφέ για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση, η Punto del caffé σας παραδίδει τον αναγκαίο εξοπλισμό και μοναδικά μίγματα που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας.

από τη διεύθυνση της Punto del caffe..

Οι μηχανές που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι όλες κατασκευασμένες στην Ιταλία και ο αποκλειστικός τους σκοπός είναι να φέρνουν σε εσάς ή τους πελάτες σας εξαιρετικό, φρέσκο καφέ. Η αποτελεσματικότητα, η υψηλή ποιότητα, τα μοναδικά αρώματα και η απόλαυση των γεύσεων του καφέ αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

από τη διεύθυνση της Punto del caffe..

about-icon
about-icon
about-icon